PKN Scharmer-Harkstede organiseert op zondag 7 februari 2021 van 11.00 uur tot 11.45 uur een Online Bijbelquiz, en op vrijdag 12 februari 2021 van 19.30 – 20.30 uur een online Bingo! Dit vinden wij als AC erg leuk, daarom hebben we gevraagd of wij als gemeente ook mogen aanhaken. De AC van PKN was erg enthousiast en vinden het erg leuk als er van onze gemeente ook mensen mee zouden doen!

Bij deze dus ook de oproep om, als u het leuk vindt en als u tijd heeft, mee te doen!

Daarnaast kregen we nog de volgende belangrijke informatie gedeeld:
Uitleg: De bingokaarten worden donderdag 11 februari via de mail verstuurd. Heeft u geen printer, laat het dan weten, dan zorgen wij ervoor dat de BINGOkaarten bij u thuis komen. U ontvangt een link naar de online omgeving ongeveer een uur voor aanvang.

Heeft u niet de mogelijkheid om online mee te doen, maar zou u wel graag mee willen doen? Neem dan contact op, wij zoeken dan naar een passende oplossing. U kunt contact opnemen met Gerda Meiburg (wgmeiburg@gmail.com), of van onze gemeente met Janneke Folkersma (jannekefolkersma@gmail.com)

Let op! Voor beide activiteiten kunt u zich opgeven tot en met 5 februari bij Gerda Meiburg (wgmeiburg@gmail.com) . Wees er snel bij als u mee wilt doen! Als u zich heeft opgegeven, ontvangt u de link waarmee u mee kunt doen.

Heel graag tot 7 en/of 12 februari!