Het mag weer: elkaar ontmoeten en samen een concert bezoeken! Om dat samen te vieren, organiseert Verre Naasten de landelijke concerttour. Want er zit muziek in de kerk! Na de start in Middelburg, staat deze muzikale tour gepland in GKv De Rank in Zuidhorn. Violiste Marieke Bastiaan en organist/pianist Peter Wildeman – beide bekend van onder meer Nederland Zingt – verzorgen graag een prachtige avond voor u.

‘Muziek in de Kerk’ staat voor een afwisselend programma met mooie luisterliederen, waarbij natuurlijk ook samenzang niet ontbreekt. Bovendien verleent Vocaal Ensemble Het Hoogeland medewerking aan het concert. Tijdens enkele intermezzo’s maakt u kennis met het prachtige, wereldwijde mission-werk dat Verre Naasten ondersteunt, met en namens Nederlandse support-kerken.

Deze editie van ‘Muziek in de Kerk’ wordt gezamenlijk georganiseerd door de kerken uit de classis Warffum: Baflo, Kantens, Leens, Middelstum, Roodeschool, Uithuizen, Uithuizermeeden en Winsum. De opbrengst van de muziekavond is bestemd voor het Studiefonds Kerkleiders, waardoor enthousiaste, buitenlandse studenten een theologiestudie kunnen oppakken in hun eigen land.

Komt u ook?

Vanaf 19.30 uur is de deur van De Rank (Westergast 8, Zuidhorn) open en kunt u een kaartje kopen bij de ingang. Wilt u profiteren van een verlaagde toegangsprijs? Koop dan vooraf uw kaartje via de website www.verrenaasten.nl/muziekindekerk.

De Rank, Zuidhorn
Datum:      18 maart 2022
Aanvang:  20.00 uur (zaal open: 19.30 uur)
Entree:       € 15,-  (tot 12 jaar gratis)
Of € 10,- in de voorverkoop via www.verrenaasten.nl/muziekindekerk

 M.m.v. Peter Wildeman (orgel/piano), Marieke Bastiaan (viool) en

Vocaal Ensemble Het Hoogeland