Elke 2e zaterdag van de maand van 13 tot 16 uur in De Graankorrel. 

Wat was het gezellig elke dinsdag van 10 tot 12 uur op het koffieterras bij of in De Graankorrel. Hartelijk dank aan de mensen die dit mogelijk maakten. Hopelijk kan het volgend jaar weer. Helaas is het nu gestopt. Wat jammer! Veel mensen vonden het een aangenaam moment om even te praten met bekende en onbekende dorpsgenoten of toevallige voorbijgangers.

Daarom lijkt het ons leuk om in de overige maanden van het jaar iets dergelijks te organiseren. Niet op de dinsdag en niet elke week. Maar tegelijk met “Rondje Harkstede” op de tweede zaterdag van de maand van 13 tot 16 uur in De Graankorrel (Hoofdweg 65 Harkstede). Tevens wil de kunstcommissie ook weer wisselende exposities van schilderijen, tekeningen, foto’s of andere objecten op de muren in zaal 1 en in de gang ophangen.

Het is de bedoeling dat er op 18, 24 en 25 september kunst te zien is van Evelien en Dick Wink en van Jos Hillemans (informatie op: www.stipopdekaart.nl).  Daarna zal onze dorpsgenoot Marjan Veen een expositie inrichten. Ook willen we het mogelijk maken dat bezoekers (als ze dat leuk vinden) zelf even creatief aan de slag kunnen met teken- en/of schildermaterialen. We willen graag dat er tijdens deze middagen steeds twee gastvrouwen/gastheren aanwezig zijn. Lijkt het u/jou leuk meld je dan aan bij Alice van der Wal of bij Jannie Warmolts.

Ken je iemand die graag eens zijn of haar kunst wil laten zien, vertel het ons.

Met een hartelijke groet van Alice van der Wal (tel. 0598-416452) en Jannie Warmolts (tel. 050-8539281).