Er start weer van alles op na de zomer, ook de Alpha cursus. Deze cursus is geschikt om mensen mee naar toe te nemen die nieuwsgierig zijn naar het christelijk geloof en graag willen ontdekken wat het inhoudt. Voor jezelf kan het ook meehelpen om je geloof te verdiepen en weer opnieuw gemotiveerd te worden.

De cursus bestaat uit 10 avonden waarop we beginnen met een gezamenlijke maaltijd en daarna naar een inleidend praatje luisteren en er in een klein groepje over doorpraten. Alpha wordt gratis aangeboden en de cursusavonden zijn van 18.45u tot 21.30u in Ons Hertenkamp, De Appelhof 32 te Harkstede.

We nodigen jou / jullie ook van harte uit! Donderdag 23 september gaat de cursus echt van start en een week eerder op 16 september is er een inloopavond. Daar kan je naar toe komen om de sfeer te proeven en een indruk te krijgen of het iets voor je is. Aan deze Alpha wordt medewerking verleend door de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) De Bron, RUIM en de protestantse gemeente Scharmer-Harkstede. Kijk voor meer informatie op https://alpha-cursus.nl/over-alpha/, facebook.com/alphaharkstede.

 

Hartelijke groet namens het Alpha Team,

Sjoerd Heij

Hendyke Gerds