Van harte welkom!

 

Op donderdagavond 15 april belegt het bestuur van Zuid-Afrika Mission | Verre Naasten haar jaarlijkse Algemene Vergadering. Deze keer willen we de vergadering digitaal organiseren, via Zoom.

Samen in gesprek
Naast een aantal huishoudelijke zaken, hopen we dat we met jou – als vertegenwoordiger namens je kerk en/of als geïnteresseerde bij het mission-werk in Zuid-Afrika – in gesprek te raken. Bijvoorbeeld wat mission en je geloof delen voor jou betekent. Ook zal ds. Linus van ‘t Foort je meenemen in verleden, heden én toekomst van het mission-werk. Tot een jaar terug werkte hij als als coach/ondersteuner van de zendelingen rond Kaapstad. Ook ons jaarverslag 2020 – waarvan eind deze maand een korte video-impressie verschijnt – geeft je een compact beeld van onze samenwerkingspartners in Zuid-Afrika. Dat biedt vast voldoende aanleiding om in kleinere groepjes in gesprek te gaan.

Gevarieerd programma
Al met al hopen we er een gevarieerd, online programma van te maken, waarbij je voldoende inspiratie opdoet om in je eigen gemeente te werken aan betrokkenheid bij het mission-werk. Want dat is de basis van ons werk: betrokken en meelevende gemeenten in Noord-Nederland die zich verbonden weten én voelen met broers en zussen in Zuid-Afrika.

Aanmelden
Ben je er donderdagavond 15 april van 19.30-21.00 uur ook bij? Meld je aanwezigheid (naam en kerk) via communicatie@zuidafrikamission.nl en we sturen je vooraf en Zoom-link. Welkom!