Zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom op Alpha. Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken? Dat kan! Donderdag 19 september is er een Alpha inloopavond.
Deze begint om 18.45 uur op locatie Ons Hertenkamp, Appelhof 32 in Harkstede. Donderdag 26 september gaan we dan echt van start.

Voor wie?
Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?
Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?
Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen. Er zijn circa tien Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-dag of Alpha-weekend.

Opgeven
Ben je enthousiast geworden? Je kan je opgeven bij Sjoerd Heij via 06-41451499 of per mail sd.heij@gkv.nl. Bij hem kan je ook terecht als je nog vragen hebt.

Meer informatie
Meer informatie over de Alpha cursus kun je hier vinden. Of bekijk dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=JDbXtq4vw04

Graag tot ziens op 19 september!